Az egészséges táplálkozás nem feltétlenül komplikált

THE POWER OF ME MÓDSZER

A The Power of Me termékeket úgy fejlesztettük ki hogy az kiegészítse edzéseid és a napi életviteled egyaránt. Úgy gondoljuk, mindenki csak nyerhet azzal, ha megfelelő támogatást, tanácsokat kap azt illetően, mit egyen és mikor. Ezért egy olyan sport-táplálékkiegészítő rendszert hoztunk létre melyet használva segít elérni céljaidat. Amennyiben bármelyik termékünk használatával kapcsolatban kérdésed merül fel, úgy keress minket az info@thepowerofme.hu e-mail címünkön.


EDZÉS ELŐTT

PRE-ENERGISER

Turbózd fel magad 200 mg koffeinnel; a béta-alaninnal pedig csökkentsd a savasodást, így segítheted izmaid növekedését és regenerálódását.

EDZÉS KÖZBEN

WORKOUT ENERGISER

Maradj hidratált edzés közben is elektrolit és BCAA tartalmú italunkkal, amely csökkenti a fáradékonyságot, táplálja az izmokatszöveteket, segítve azok egészséges növekedését és helyreállítását.

EDZÉS UTÁN

WHEY PROTEIN

A whey és super whey protein italok könnyen felszívódó fehérjéket tartalmaznak amely alapvető szükséglete az izmok növekedésének és fejlődésének.

BÁRMIKOR

CARB, BETA AND CREA BOOST

Adj szénhidrátot, beta-alanint vagy kreatint italodhoz hogy elérd a kitűzött céljaidat az edzéseid során.

WHEY PROTEIN

A whey és super whey protein italaink étkezések közötti nassoláshoz, vagy akár protein sütik készítéséhez is kiválóak.

REGGEL ÉS ESTE

IMMUNE SUPPORT

Az Immune Support multivitamin olyan alapvető tápanyagokat tartalmaz, mint a probiotikumok, melyek segítik az emésztés egyensúlyának fennmaradását; vagy a fenyőfakéreg-kivonat, ami kiváló antioxidáns-forrás, és optimalizálja a vérnyomást.

ESSENTIAL OILS SUPPORT

Az Essential Oils Support termékünk Omega-3 - eszenciális zsírsavakat tartalmaz, amely elengedhetetlen az egészséges izületek és szív számára és bizonyítottan jó hatással van az izomszövetek növekedésére és a mentális egészségre is.#thepowerofme